Götene kommun, Ljungsbackenskolan

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.

Beskrivning
I ett härligt skogparti med många möjligheter till utevistelse för både lek och undervisnings-aktiviteter ligger Ljungsbackenskolan. Skolan är en låg- och mellanstadieskola med ca 300 elever och med ett integrerat fritidshem med ca 170 elever. På skolan arbetar vi i arbetslag, resultatinriktat och inkluderat, eleven i centrum. 

Nu söker vi en lärare som har behörighet att i första hand undervisa elever i åk 4-6 i Sv och So.

Arbetsuppgifter
Ansvar för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleverna känner nyfikenhet och lust att lära. Du bidrar till, att tillsammans med kollegor skapa en helhet kring eleverna, såväl när det gäller studierna som i elevhälsoarbete. 
Du kommer i första hand att arbeta i årskurs 5 med delat klassläraransvar.

Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i första hand årskurserna 4-6. Att ha legitimation i Sv, So är meriterande. Du har bra samarbetsförmåga och är en god ledare. Du har ett gott bemötande och ett förhållningssätt som bidrar till en god samverkan med barn och föräldrar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Tillsvidaretjänst, deltid 70%, ferieanställning. Tillträde i februari eller efter överenskommelse. Urval- och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningstiden så sök redan idag och senast 15 januari.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 70%
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/172
Kontakt
  • Bengt-Åke Gindemo, Rektor, 0511-38 61 85
Facklig företrädare
  • Marion Engström, LR, 0731-50 73 49
  • Heide Norrgård, Lärarförbundet, 0708-41 54 64
Publicerat 2017-12-27
Sista ansökningsdag 2018-01-15

Wróć do ofert pracy