Götene kommun, Källby Gårds förskola

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.

Beskrivning
Källby är en tätort i Götene kommun med ökande befolkning och tillkommande bostäder, vilket genererar till att vi ska bygga en ny förskola!! Det ger oss nya möjligheter att påverka- och utmana när gäller pedagogiskt innehåll och lokaler.
Vi har vackra naturområden med närhet till både skog och sjö. Vi har goda kommunikationsmöjligheter till Götene och Lidköping vilket ger möjlighet till att utforska andra miljöer.

Vi har en planerad kompetensutveckling för att stärka pedagogerna i sitt synsätt och förhållningssätt gentemot det kompetenta barnet. Vår ambition är att skapa en likvärdig förskola i Götene kommun, vilket visar sig i kommunövergripande kompetensutveckling och utvecklingsgrupper.Varje arbetslag har regelbunden reflektionshandledning med utbildad pedagogista. Vi erbjuder också mentorsprogram för dig som är ny i yrket.

Arbetsuppgifter
Ditt arbete på förskolan är att leda och utmana barn i åldrarna 1- 5 år. I samarbete med kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i barngruppen och på förskolan med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare/lärare i förskolan eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Som person är du kreativ, driven, engagerad, positiv och vill utveckla vårt gemensamma pedagogiska uppdrag. Du är en nyfiken och hängiven lagspelare som ser vikten utav det kollegiala lärandet och tillför lust i arbetet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidarenaställning 100 % sysselsättningsgrad. Tillträde efter överenskommelse. Urval- och intervjuarbete kan komma att ske löpande så sök redan idag och senast 12 november.

Vi ser framemot din ansökan!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/131
Kontakt
  • Inger Såndberg, Förskolechef , 0511 -38 65 40
Facklig företrädare
  • Carin Svensson, Lärarförbundet, 0511-38 65 45
Publicerat 2017-10-19
Sista ansökningsdag 2017-11-12

Tilbake til ledige stillinger