Götene kommun, Kommunrehab

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.

Beskrivning

Vill du jobba tillsammans med positiva och kompetenta kollegor som hjälps åt och gör sitt yttersta för sina patienter? Sjuksköterskegruppen i Götene är ett stabilt gäng som inte är främmande för att samarbeta över gränserna. I Götene kommun arbetar ett tjugotal sjuksköterskor och distriktsköterskor på distrikt och boende/korttid, psykiatri och LSS. För oss är det viktigt att kunna hjälpas åt om någon periodvis har högre arbetsbelastning. Götene kommun är indelad i distrikt med patientansvarig sjuksköterska/distriktsköterska. Vissa i arbetsgruppen har resurstjänst vilket innebär att täcka upp då patientansvarig sjuksköterska är ledig eller jobbar kväll.

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska i Götene kommun har du ansvar för hälso- och sjukvårdsinsatser. Du leder och ger stöd och handledning till personal i våra verksamheter i dessa delar, samt medverkar i vårdplaneringar och planerarden individuella vården. Tjänsten innebär att du har ett nära samarbete med biståndshandläggare och rehabiliteringsteam. Du har omfattande kontakter med länssjukvården, primärvården och kommunens korttid.

Kvalifikationer

Du skall naturligtvis vara utbildad sjuksköterska meriterande med vidareutbildning till distriktsköterska.

För att du ska trivas hos oss tror vi att du är trygg och stabil i din yrkesroll, där du på ett självständigt sätt strukturerar, planerar och tar ansvar i ditt arbete. Du stimuleras av möten med människor där du alltid är mån om att ge ett gott och professionellt bemötande. Vi ser även att du är samarbetsinriktad, flexibel och kommunikativ. Du ser utveckling och ständiga förbättringar som en naturlig del i ditt arbete där du är nyfiken och intresserad av nya arbetssätt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Körkort för personbil är ett krav.

Villkor

Tillsvidare, heltid. Tjänsten innefattar kväll och helgtjänstgöring. Tillträde 2017-01-02 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/130
Kontakt
  • Marianne Edelbring, enhetschef, 0511-386934
Facklig företrädare
  • Linda Selmosson, Vårdförbundet, 0511-386849
Publicerat 2017-10-20
Sista ansökningsdag 2017-11-03

Tilbake til ledige stillinger