Götene kommun, Ljungsbackenskolan

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.

Beskrivning
I ett härligt skogparti med många möjligheter till utevistelse för både lek och undervisningsaktiviteter ligger Ljungsbackenskolan. Skolan är en låg- och mellanstadieskola med ca 300 elever och med ett integrerat fritidshem med ca 170 elever. På skolan arbetar vi i arbetslag, resultatinriktat och inkluderat med eleven i centrum.
Nu söker vi en lärare som har behörighet att i första hand undervisa elever i åk 1-3 men gärna även ha behörighet för åk 4-6.

Arbetsuppgifter
I arbetet ingår att arbeta utifrån Lgr 11 och de på enheten gemensamma uppställda mål. I arbetet lägger vi stor vikt vid att möta varje barn efter deras behov. Samarbete mellan arbetslagen och med fritidshemmet är ytterligare en förutsättning.
Du kommer i första hand att arbeta i årskurs 1 men du ska vara beredd att undervisa i övriga årskurser i dina ämnen.

Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i första hand i åk 1-3. Legitimation i Sv, SO och engelska ser vi som meriterande. I vår verksamhet är utgångspunkten den enskilde elevens behov, förutsättningar, erfarenheter och tänkande. Du som söker är en flexibel person med fokus på elevens resurser och möjligheter och DU har ett genuint intresse av att stödja elevens personliga och kunskapsmässiga utveckling.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Tillsvidarenanställning med 100 % sysselsättningsgrad. Tillträde i dec 2017 eller vid överenskommelse. Urval-och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningstiden så sök redan idag och senast 6 oktober.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/125
Kontakt
  • Bengt-Åke Gindemo, Rektor , 0511- 38 61 85
Facklig företrädare
  • Heide Norrgård, Lärarförbundet, 0708-415 464
Publicerat 2017-09-19
Sista ansökningsdag 2017-11-16

Tilbake til ledige stillinger