Götene kommun, Iof familj

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.

Vilka är vi?
På IFO i Götene har vi en familjegrupp och en vuxengrupp. Inom verksamheten finns alkohol och drogrådgivare, familjecentral, ungdomsmottagning samt familjebehandlare. Familjegruppen består av en förste socialsekreterare, tio socialsekreterare, sju familjebehandlare samt en familjestödjare.

Arbetsuppgifter!
Din huvudsakliga arbetsuppgift är myndighetsutövning enligt SoL och LVU med inriktning på barn och ungdomar 0-20 år, deras familjer och nätverk. Samverkan internt och externt är en viktig del av arbetet. Vi arbetar lösningsfokuserat och utifrån ett systemteoretiskt perspektiv.

Vi erbjuder introduktion, handledning och trevlig arbetsgemenskap.

Kvalifikationer
Du ska vara socionom gärna med erfarenhet av myndighetsutövning inom den sociala barn/ ungdomsvården. Du ska ha goda kunskaper i barns utveckling och ett gott engagemang för barn som far illa samt vilja bidra med nytänkande och metodutveckling.

Vi förutsätter att du är en empatisk, trygg person med god personlig mognad. Har en god samarbetsförmåga samt att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Vidare har du förmåga att arbeta självständigt är flexibel och stresstålig. Du ska ha god förmåga till reflektion och analys samt att uttrycka dig väl i både tal och skrift då arbetet innehåller en stor del dokumentation och administration. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav

Villkor
Tillsvidareanställning omfattning 100%.
I vår verksamhet måste alla som ska anställas för att arbeta med barn och unga, visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten kan hämtas på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3
Kontakt
  • Kristina Järman, Enhetschef, 0511-38 62 99
Facklig företrädare
  • Nås via kommunens växel , 0511-38 60 00
Publicerat 2019-01-08
Sista ansökningsdag 2019-01-29

Terug naar vacatures