Götene kommun, Elevhälsan

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.

I Götene kommun finns det sex grundskolor med sammanlagt ca 1 400 elever: fem stycken F-6 skolor och en 7-9-skola. I kommunen finns fyra tätorter där Götene är centralort. Det finns F-6 skolor i alla tätorter. Vi arbetar i ett helhetsperspektiv, från förskola till och med åk 9 med fokus på höga resultat och att barn/elever ska trivas och må bra. I kommunen pågår ett aktivt utvecklingsarbete inom förskola och skola inkl. fritidshem.

Vi söker dig som verkligen vill göra skillnad för elever, och som vill vara nära och fånga upp och stödja elever i sin utveckling till att nå goda resultat.

Beskrivning
Götene kommun och barn- och elevhälsan arbetar förebyggande och hälsofrämjande för att utveckla goda lärmiljöer i en skola för alla. Det främjande och förebyggande arbetet ska betonas och bedrivas salutogent och med ett inkluderande förhållningssätt. Vi söker dig som verkligen vill göra skillnad för elever, och som vill vara nära och fånga upp och stödja elever i sin utveckling till att nå goda resultat. Som specialpedagog ingår du i ett team under barn- och elevhälsochefen med placering ute i verksamheten.

Götene kommun har fem stycken f-6 skolor i alla tätorter och en åk 7-9 skola i centrala Götene. Personalen på våra skolor och förskolor har som grundläggande utgångspunkt att fokusera på människans resurser och möjligheter. Varje elev/barn ska få utvecklas utifrån sina förutsättningar och nå så långt det är möjligt.

Är detta en utmaning du söker är du välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som specialpedagog arbetar du i skolornas lokala elevhälsoteam. Teamets uppdrag är att tillsammans med rektor och arbetslag arbeta förebyggande och hälsofrämjande för att utveckla goda lärmiljöer i en skola för alla. I kommunen finns en central Elevhälsa där du kommer att ingå tillsammans med övriga yrkesgrupper inom Elevhälsan.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lämplig lärarexamen och specialpedagogexamen alternativ speciallärarexamen. Du skall ha lätt för att odla goda relationer med både elever, lärare och kollegor. Du skall ha en förmåga att tänka nytt och ha idéer om utveckling av verksamheten med eleverna bästa för ögonen. För att fungera i detta arbete måste du även vara flexibel och kunna lägga om arbetssätt och arbetsformer om så krävs. Du skall tycka om och ha lätt för att samarbeta men även kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Körkort och tillgång till egen bil fodras.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Tillsvidareanställning sysselsättningsgrad 100%. Tillträde 27 mars eller vid överenskommelse. Urval- och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningstiden så sök redan idag och senast 22 januari.

Vi ser framemot din ansökan!

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/1
Kontakt
  • Christina Lindblad, Barn- och elevhälsochef, 0511 - 38 63 04
Facklig företrädare
  • Anna Arnerfors, Lärarförbundet, 070 - 890 77 31
Publicerat 2018-01-03
Sista ansökningsdag 2018-01-22

Terug naar vacatures